fryske Bakkerij Baarsma
ribbon

Bakkerij Baarsma’s ontbijtservice

Met de ontbijtservice van Bakkerij Baarsma begint u de dag met een vers ontbijt van de warme bakker, thuis of op de zaak bezorgd. Een heerlijk begin van de dag voor uzelf en een smakelijke verrassing voor uw collega’s, medewerkers of familieleden.De ontbijtservice van Bakkerij Baarsma bestaat standaard uit een ontbijtpakket voor twee personen. Voor slechts € 5,- extra per persoon kunt u het pakket uitbreiden naar zoveel personen als u wenst. U kunt kiezen uit drie verschillende ontbijtmenu’s:
  1. Standaardontbijt
  2. Budgetontbijt
  3. Champagneontbijt
Bij elk ontbijtmenu wordt een krant en een tijdschrift geleverd. De thermoskannen voor koffie en thee mag u houden evenals de boodschappentas. En u kunt ook een bosje bloemen erbij laten bezorgen. Klik hieronder op een van de ontbijten naar uw keuze om naar het bestelformulier te gaan. Klik het blok naar keuze hieronder om naar een bestelformulier te gaan

Bezorging binnen een straal van 15 kilometer rond Boornbergum is bij de prijs inbegrepen. Uiteraard bezorgen we ook daarbuiten. Hiervoor berekenen we echter wel reiskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de afstand.

Ontbijtservice is ook op zondag mogelijk. Hiervoor rekenen we een toeslag van € 25,-.